Toernooiweg 101
2741LE
WADDINXVEEN
tel. 0182-615006

Hierbij weer een klein verslag van de wedstrijd van afgelopen zaterdag bij Be Fair. Ik zag dat er tegenwoordig ook een klein verslag in het AD staat.

Dat is super leuk om te zien.

De wedstrijd begon om 10 uur. In een flinke hoosbui zijn we er tegen aan gegaan.  Jullie zijn geen watjes en ging er goed voor en niet geklaagd.

Maar de jongens laten zich niet kisten en gaan gewoon door met het voetbal. Al vrij snel stond het 0-1 door Mert. Daarna eigen doelpunt door de tegenpartij 0-2. (erg sneu maar lieten hun hoofd gelukkig niet zakken). Voor de rust nog even een doelpunt door Corne 0-3.

Rust lekker wat gedronken en een woordje van Rene, maar die had niet veel te vertellen, ging allemaal super goed

Vlak na de rust 0-4  door Rick. Ricardo 2 x een bal in zijn buik gehad, de afdruk zag je er goed in zitten, (mooie tattoo ricardo).  Zal vast een mooie blauwe plek zijn geworden. Tegenpartij had heel af en toe een kansje, maar Priscilla stond goed te keepen (top gedaan). We hadden zat kansen maar wilden er niet allemaal in. Na nog een mooi doelpunt van Deeraj werd het  0-5. Vlak daarna weer eigen doelpunt 0-6.  Sorry maar de 0-7 weet ik niet meer wie die heeft gemaakt.  De laatste minuten stond Ricardo bij het goal en kopte de 0-8

Weer goed gevoetbald allemaal en ook goed overgespeeld. En natuurlijk de verdediging heeft weer top alles dicht gehouden, waardoor er geen tegen doelpunten kwamen. Was een leuke en sportieve wedstrijd wat ook erg belangrijk is.

Zaterdag gaan we er weer tegen aan.  We spelen dan thuis tegen Excelsior’20 G1 JM (de koploper), maar we kunnen het.