NOORDWIJKERHOUT
tel. 0252-373533

Hierbij weer het verslag van afgelopen zaterdag.

Zaterdag mochten weer heerlijk voetballen na 2 weken vrij te zijn geweest.  Het was heerlijk weer dus we hadden er zin in.

Na een spannende wedstrijd wat gelijk op ging, kwam er toch een doelpunt aan onze kant 10 min voor de pauze 0-1.

Met goed gevoel zijn we de rust ingegaan. We zijn op het veld gebleven waar het drinken werd gebracht, daar gezellig met elkaar hebben gebabbeld.

Begon de tweede helft wat wederom ook heel spannend was. Aan beide kanten zijn veel kansen geweest. Maar met onze goede keeper werd alles tegengehouden (nog gefeliciteerd met je kleindochter Corne), of moeten we nu opa Corne zeggen (hahaha).

Na 15 minuten konden we toch de 0-2  op onze naam zetten.  Goed gevoetbald allemaal en tot volgende week, dan spelen we weer uit tegen

Honselersdijk G3 om 13.00 uur

Zag gisteren dat we een WhatsApp van Julien kregen en dat jullie allemaal gezellig naar  ADO Den Haag mogen spelen die avond 11 maart tegen Dordrecht. Verzamelen om 18.30 uur bij Laakkwartier. Lekker aanmoedigen met zn alleen.

Ouders die rijden  mogen die wedstrijd mee naar binnen verder alleen voor de kids.