Sportlaan 8
2806HC
GOUDA
tel. 0182-517576

Na 2 weken vrij te zijn geweest mochten we lekker vroeg op om naar Jodan Boys te gaan in Gouda waar de wedstrijd om 10.00 uur begon. Het was zalig weer om te voetballen. De jongens hadden het al over de kampioenswedstrijd, en ze hebben gelijk gekregen..

De wedstrijd was vanaf het begin heel spannend en de Jodan Boys waren de eerste minuten best gevaarlijk, veel op het goal geschoten, waarbij er 1 gescoord werd 0-1 achter. Maar daar laten we het niet bij zitten. Want wij zijn Laakkwartier.

Werd dus na ongeveer 5 minuten 1-1. Vlak voor de rust scoorden we 1-2. Dat was een heerlijke gevoel in de rust voor te staan. Na een praatje van Rene gingen we er weer tegen aan waardoor snel alweer 1-3 voorsprong stonden. De jongens hadden de smaak te maken werd al weer gescoord door ons 1-4. Toen werd de tegen partij wakker en gingen er goed tegen aan waar door 2-4 . Ze kregen veel kansen maar door onze goede verdediging en keeper werd het nog 3-5 op het eind.

Door de scheidsrechter is het alleen verkeerd door gegeven die heeft 2-5 door gegeven in plaats van 3-5. Maar dat maakt voor ons niks meer uit.

Mooi gespeeld jongens we zijn nu echt KAMPIOEN.