Jan van Beersstraat 69
2523JS
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3938341

De eerste wedstrijd weer na de winterstop, wat hadden ze er weer zin in. We hebben ook weer 2 nieuwe spelers in ons team. Manuel en Gabrielle van harte welkom.

Om 11 uur was de aftrap van de wedstrijd en al vrij snel stonden we met 0-2 achter. Daar waren ze erg van geschrokken, omdat ze dachten dat gaan we wel even winnen. Na 20 minuten kwamen wij terug naar 1-2.  Waar nog heen en weer kansen waren gingen we de rust in.

Na een toespraak van Rene gingen we er weer tegenaan. Al vrij snel werd de 2-2 gemaakt. Was erg spannend, maar toch liepen we uit naar een 7-2 overwinning.

Klasse gespeeld allemaal.

Ed bedankt voor het fluiten terwijl je je niet lekker voelde. De stand is verkeerd doorgegeven aan de KNVB daar staat nu 6-2. Maar maakt niet veel uit, we hebben de 3 punten weer binnen.

Volgende week spelen we uit tegen FC Oestgeest om 12.30 uur.

Nog een nabrander we hoorde dat de G2 ook  gewonnen hadden. Met ook een paar met nieuwe spelers, waaronder Bianca die heeft goed gekeept.