Datum

4 juli 2020 13:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 4 juli speelde de nieuwe lichting van Laakkwartier JO19 tegen de nieuwe lichting van DUNO. Dit was de eerste wedstrijd aan de Jan van Beerstraat sinds de corona uitbraak en tevens als afsluiter van het seizoen 2019-2020.

De wedstrijd stond gepland om 13.30 en stond onder leiding van Damian Guth. Laakkwartier speelde de eerste helft een prima wedstrijd waarin er leuk werd gevoetbald. De 1-0 viel ook al na 10 minuten door een doelpunt van Kai Muusers die naar binnen draaide en de bal mooi in de lange hoek krulde. Er werd constant druk uitgeoefend op de verdediging van DUNO en die kwamen er daardoor moeilijk uit gevoetbald. De 2-0 kwam wederom van de voet van Kai en schoot vanuit de draai over de keeper heen. Hierna liet DUNO zich af en toe zien maar buiten 1 kans die Ikenna er met een uitstekende reflex uithaalde was het verder alleen maar spelden prikjes.

Tweede helft begint wederom prima voor Laakkwartier en al gauw komt de 3-0 op het scorebord na een prima voorzet van Denvey van Loenen op de vrijstaande Mo Charif die hem beheerst in de hoek plaatst. Na dit doelpunt zakt Laakkwartier wat in en DUNO wordt wat dreigender en dit resulteerde dan ook in de 3-1. Hierna probeert DUNO er nog wat van te maken maar door uitstekend ingrijpen van Giovanni Croes en Giani Linnenbank werden 2 gevaarlijke aanvallen in de kiem gesmoord. Hierna laat Ardehl Kromowidjojo zijn kwaliteiten nog eens zien en zet Mo Bakour vrij voor het doel die schitterend uithaalt en de 4-1 op het bord zet dat tevens de eindstand blijkt te zijn.

Na afloop van de wedstrijd was het nog lang gezellig in de kleedkamer en als afsluiter de barbecue waarin mensen in het zonnetje werden gezet voor hun inzet van ons elftal zoals Ineke Nulle (wasvrouw) Jean Croes (sponsor) Henk Batens (barbecue) die bij werd gestaan door Erik Beck nog hartelijk dank daarvoor!! Maar ook alle andere mensen en de club zelf uiteraard die hun steentje bijdragen aan dit leuke elftal!!