Datum

22 augustus 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag speelden we onze eerste wedstrijd in onze tweede voorbereiding. Thuis tegen SHO werd er een leuke wedstrijd gespeeld.

De wedstrijd was amper 5 minuten bezig en er kwamen 2 kansen van beide ploegen waarvan SHO er 1 meteen raak schoot, 0-1. Laakkwartier nam vervolgens het heft in handen en dat sorteerde in een aantal kansen. In de 15e minuten besloot Denvey van Loenen maar eens vanaf de 16 op het doel te schieten, keeper zat er naast en het was 1-1. Laakkwartier drukte door en na een mooie individuele actie van Mo Charif stond het in de 23e minuut 2-1. We bleven lekker door voetballen en kregen hierna nog een aantal kansen die we helaas niet benutten.

Na een aantal wisselingen werd het wat rommeliger aan de kant van Laakkwartier en zakten we steeds verder naar achter. Op een aantal kleine kansjes na die goed gepareerd werden door Ikenna Unogu hoefden we ons niet druk te maken.

Na een 2-1 ruststand werd Laakkwartier meteen vast gezet en meteen met resultaat want in de 48e minuut maakte SHO de gelijkmaker 2-2. Ondanks dat het spel na rust wat rommeliger was konden we er af en toe toch nog goed onderuit voetballen en kregen nog een aantal goed kansen. Uit een tegenaanval waarin Laakkwartier niet goed omschakelde mochten we toch blij zijn dat Mo Charif goed stond opgesteld waardoor hij de bal kon onderscheppen zodat Giani Linnenbank de bal in de voeten kreeg en de bal vanaf een meter of 30 verwoestend uithaalde en zo de 3-2 erin schoot.

Het was te merken dat er met de krachten was gesmeten en dat bevoorderde het spel niet van Laakkwartier. De 3-3 viel in het laatste kwartier en we mochten blij zijn dat het hierbij bleef. 3-3 was de einduitslag en het was een leuke en sportieve wedstrijd!!

Volgende week spelen we voor de beker tegen Graaf Willem II VAC thuis om 12.00 later op de dag speelt onze zaterdag 1 en zondag 1 ook thuis dus dat belooft wat leuks te worden.