Contributie

Contributie:

Contributie zie elders op de website onder ledenadministratie https://www.laakkwartier.nl/294/contributie/

 

Ooievaarspas:

Wanneer u gebruik maakt van een Ooievaarspas om de contributie te voldoen, dient u deze zelf aan te vragen. Vervolgens kunt u met de Ooievaarspas op de vereniging terecht om deze te laten scannen. Loket hiervoor is geopend op maandag- en woensdagmiddag van 17.00 uur tot 19.00 uur ( Ria Jasai ) in de boven-kantine en voor zaterdag op afspraak na bericht aan front-office@laakkwartier.nl. Wanneer de vergoeding is ontvangen zal NIKKI eventueel contact met u opnemen, wanneer er nog een resterend bedrag open blijft staan. Dit resterende bedrag dient u zelf aan NIKKI te voldoen.

 

Beëindigen lidmaatschap:

Het lidmaatschap kan uitsluitend worden opgezegd - uiterlijk 30 juni van het lopende seizoen - via ledenadministratie@laakkwartier.nl. U ontvangt dan een bevestiging hiervan, zodat er nooit misverstanden kunnen ontstaan.

 

Berichten van opzegging ontvangen na 30 juni betekent uitschrijving - met behoud van contributieplicht - per 30 juni één jaar later, einde van het inmiddels nieuwe seizoen. Dus meld u op tijd af, dit voorkomt een hoop discussies waar wij ook niet op zitten te wachten.

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!